Edició 1770

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 31 de maig del 2023
Edició 1770

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 31 de maig del 2023

Desperta Ferro, la primera beguda energètica catalana

|

- Publicitat -

Desperta Ferro és la primera beguda energètica en català, i omplirà un buit dins el mercat, fins ara ple de begudes similars produïdes per multinacionals i etiquetades únicament en espanyol.

Publicitat

La beguda conté elements cafeïnics i excitants, i en el seu disseny fa referència al món català i almogàver, amb senyeres, escuts i un ferotge almogàver presidint la llauna, de 250 centilitres. A més, aquests dies, per tal d’augmentar-ne la distribució, regalen una samarreta i un pòster almogàver per cada 10 caixes del producte.

El mateix disseny inclou proclames patriòtiques, com una explicació que “Desperta Ferro és el crit almogàver que referma el compromís dels catalans amb la nostra pàtria”. També inclou uns versos dels Segadors, el “Catalunya triomfant tornarà a ser rica i plena”.

La beguda energètica catalana s’uneix a la resta de begudes que ofereix la Xecna. A la remarcable cervesa orgànica Cap d’Ona i a la cola catalana Alter Cola, s’hi han anat unint noves propostes de begudes de la terra, com el Whisky Jaume I, L’aigua dels Països Catalans, el Cava 2014 o el Licor Càtar, entre d’altres.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió