Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Denuncien un president de mesa a Reus per una suposada manipulació dels vots per C’s

Redacció| Aquest dijous, el president d’una de les meses del col·legi Pompeu Fabra de Reus ha estat acusat de fer “uns moviments estranys” amb sobres que contenien paperetes de Ciutadans per després entregar-ne un a un ciutadà d'edat avançada que havia de votar. Ho ha avançat 'ReusDiari.cat', que ha pogut parlar amb testimonis dels fets. 

Redacció
Redacció 21/12/2017

Quan els interventors i apoderats -de diversos partits- han notat que passava alguna cosa estranya haurien cridat l'atenció al president. Relaten que, aleshores, ha remogut l'urna per barrejar els sobres de l'interior i que al darrera d'on era assegut hi havia més paperetes de Ciutadans.

 
Els interventors han informat els representants de la Junta Electoral de Zona, que han anat al col·legi electoral. També hi han anat els Mossos d'Esquadra, que han interrogat el president i els interventors testimonis. 'ReusDiari.cat' publica que encara no se sap si s'ha aixecat acte dels fets i afirmen que representants de C's han assegurat que el president de la mesa no té res a veure amb el partit.