Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

Defensa del nazisme a TVE

Una de les tertulianes de l’espai ‘Amigas y Conocidas’ del programa “La mañana” de  TVE que presenta Mariló Montero ha defensat les bonances del nazisme. Segons informa La Veu, el fet s’ha produït  en un debat sobre la presència d'okupes d'ideologia extremista en un dels millors barris de Madrid quan Bueyes ha considerat que  el nazisme ‘Tindria coses bones i coses dolentes. Alguna cosa bonahavia de tenir”, perquè segons ella a tots els règims hi ha coses bones i coses dolentes. “Dins de qualsevol religió, règims, en qualsevol moviment, hi ha gent que fa el bé i gent que fa el mal. També hi hauria gent bona”, ha defensat.

Redacció
Redacció 20/05/2015

Cal saber perdonar, reclama l'advocada

Bueyes  ha argumentat que ella és una d’aquelles persones que saben perdonar. “Crec que cal fer un exercici de perdó a tot el món”, ha conclòs lLa doctora i llicenciada en Dret per la Universitat CEU San Pablo, qu segons el seu perfil de Linkedin va treballar al gener de 2000 com a advocada en Nueva Rumasa i posteriorment com a directora del departament jurídic de l’empresa Broker State y Locarlis. Des de desembre de 2002 fins a juny de 2004 ha estat directora de l’Associació de Dret Arbitratge i Equitat  i des de l’any 2000 fins al febrer de 2013 ha sigut sòcia del gabinet d’advocats ‘Estudio Legal Civil y Mercantil’.

Advocada dels famosos

Teresa Bueyes va saltar a la fama per portar la defensa d'Andrés Pajares i de carmen Mrtinez-Bordiu, des de llavors a al seva cartera de clients famosos i exclusius  hi ha Ana Obregón, Ramoncín, Simoneta Gómez Acebo i  la família Molina, Isabel Preysler i Naty Abascal.