Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

De bordell a mesquita

La vida dóna moltes voltes. A vegades massa! Aquesta, però, és una història divertida. El diari La Clau ens informa a Castelló d’Empuries una antiga casa de barrets es convertirà […]

Redacció
Redacció 29/05/2008

La vida dóna moltes voltes. A vegades massa! Aquesta, però, és una història divertida. El diari La Clau ens informa a Castelló d’Empuries una antiga casa de barrets es convertirà breument en un recinte de culte dels islàmics.

Aqueix “club”, tancat el 2003, abandonat i molt malmès en el moment de la transacció, formava l’últim element d’una illa de cases ara totalment destinades a l’islam. Els nous propietaris, a través del president del centre, Boubker Koubaa, no consideren important el passast del local i tot allò que s’hi va fer a dins i volen tirar endavant la rehabilitació de l’edifici per convertir-lo en una mesquita com Déu mana, bé… en aquest cas com Alà mana! Sembla que les comarques de l’Alt i el Baix Empordà acumulin unes situacions improbables, insospitables fa pocs anys. Tenen el rècord europeu de la densitat de superfícies de sexe de pagament i ara acullen un centre religiós al cor d’una zona residencial d’estànding integralment dedicada al lleure.