Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Cuminal: ‘En l’àmbit de la internacionalització, nosaltres també podem actuar com un país independent’

El director general de Comunicació de la Generalitat, Jordi Cuminal, considera que Catalunya ha d’actuar ‘com a país que vol ser normal’, per ‘sortir al món’ i internacionalitzar-se. En aquest sentit, Cuminal ha manifestat: ‘Com a nació sense estat, en alguns casos, tenim més dificultats per fer-ho, però com l’altre dia deia el President, hi ha certs àmbits, com el de la cultura, i jo m’atreveixo a dir, també en la internacionalització, en els quals nosaltres podem actuar com un país independent’. Així ho ha manifestat minuts abans que comencés la taula rodona organitzada per l’ACN ‘Oberts al món. Les prioritats per internacionalitzar Catalunya’, que té lloc aquest dimarts al MACBA.

Redacció
Redacció 26/01/2011

‘Hem de tenir clars els nostres objectius i sortir al carrer i explicar-los’, ha subratllat el secretari general de Comunicació. ‘En aquest sentit, tot el que sigui fer ofertes des de Catalunya en visió al món, és molt positiu’, ha afegit Cuminal, qui ha assistit a la taula rodona com a públic.

En el debat, hi participen l’expresident Jordi Pujol, l’investigador Jordi Camí, l’economista Jordi Galí, l’empresari Ferran Soriano i l’arquitecta Benedetta Tagliabue. L’acte coincideix amb la presentació del servei de notícies en anglès de l’ACN, la Catalan News Agency (CNA).