Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023
Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023

Contractar un crèdit a través del mòbil serà possible

|

- Publicitat -

La de desplaçar-se fins a la filial del nostre banc no és una de les condicions que ens fa més por a l’hora de demanar un crèdit. Ara es podran demanar crèdits estant al mig de la muntanya, a la platja o des de casa. Això és possible gràcies que el Banc Sabadell i Telefònica han arribat a un acord per desenvolupar el sistema Instant Banking. Així doncs, Banc Sabadell renova la confiança dipositada en Telefónica, li assigna la gestió integral de les seves telecomunicacions i amplia el seu àmbit d’actuació a iniciatives estratègiques d’innovació. L’Instant Banking és un nou concepte que determinarà la banca del futur i que permetrà la prestació de serveis bancaris instantanis, allí on el client ho requereixi.

Publicitat

Aquesta innovadora pràctica estarà operativa a partir del setembre i permetrà fer, a través del mòbil i de manera instantània, operacions bancàries, demanar préstecs o comprar productes que s’anuncien a la TDT.

El pacte signat a la capital catalana té un temps limitat de cinc anys i suposa una inversió bancària de 57,5 milions d’euros. De totes maneres, els dirigents de les dues empreses, Josep Oliu i César Alierta, estan satisfets. Les primeres aplicacions estaran disponibles durant el tercer trimestre de l’any i s’ampliaran a partir del 2008.

Aspectes positius

Es reduiran les esperes en les filials del banc, els usuaris guanyaran agilitat en les operacions. A més, el servei estarà disponible en tots els dispositius, tant de clients de l’entitat com usuaris que no en siguin clients, independentment de la seva ubicació a la xarxa global.

Banc Sabadell va ser la primera entitat financera a Espanya a utilitzar certificats digitals per a la identificació dels seus clients i, recentment, ha estat pioner en el sector financer en la introducció del DNI electrònic en els seus serveis de banca per Internet. Així mateix, va prendre la iniciativa en la introducció de sistemes d’interacció natural per veu amb dispositius mòbils.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió