Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

Comunicació de guerrilla

Els soferts usuaris catalans de la Renfe continuen ben enfadats. Més enllà de les mobilitzacions que us anunciàvem fa unes setmanes, arran del que es preveu serà un nou via […]

Redacció
Redacció 02/03/2009

Els soferts usuaris catalans de la Renfe continuen ben enfadats. Més enllà de les mobilitzacions que us anunciàvem fa unes setmanes, arran del que es preveu serà un nou via crucis gràcies a les obres del TGV de sortida de Barcelona, avui us mostrem una forma de protesta una mica més heterodoxa.

Es tracta d’un cartell, idèntic als oficials que penja Renfe, creat per un usuari enfurismat arran del pèssim estat dels lavabos de l’estació Passeig de Gràcia, a Barcelona. El cartell adverteix, amb una fina ironia, que la ‘desinversió’ de Renfe està obligant aquells qui vulguin utilitzar els excusats a portar els seus propis guants i tovalloletes de casa.

 

Des del directe!cat demanem que, si és possible i no se’n va massa el pressupost, part d’aquests 4.000 milions d’inversió anunciats a bombo i plateret es destinin a adecuar els urinaris de les estacions.