Dimecres, 29 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

Ciudadanos amenaça a l’ANC pel seu full de ruta independentista

Barcelona (ACN).- La portaveu de C's al Parlament, Carina Mejías, ha avisat a l'ANC que no es pot “reptar” l'estat de dret “sense conseqüències”, ha dit referint-se a la crida de l'Assemblea a “desobeir” les institucions espanyoles. A més, ha opinat que el procés està “absolutament debilitat” després que “partits, organitzacions i sindicats s'hi hagin desmarcat” i, especialment, arran que Xavier Trias digués aquest cap de setmana que l'independentisme “no li convé”. La també alcaldable a l'Ajuntament de Barcelona ha lamentat que s'utilitzi la ciutat “com a escenari d'actes dels deliris independentistes”, com ara, ha dit, el que l'ANC vol organitzar a la Meridiana el proper Onze de Setembre.

Redacció
Redacció 13/04/2015

Si Mejias fos alcalde no autoritzaria les concentracions independentistes

En roda de premsa, Mejías ha volgut recordar que l'estat democràtic i dret “continua vigent” a Catalunya i que C's “sempre estarà al costat de la democràcia i dels principis constitucionals, perquè són el pacte de convivència en vigor a Espanya”. Per això, ha reivindicat el seu partit com “l'alternativa sensata front l'independentisme i l'immobilisme”.

Els actes de l’ANC destorben Ciudadanos

La diputada també ha considerat que actes com el que l'ANC ha convocat a la Meridiana coincidint amb la Diada són “populistes” i “només interessen a alguns”. “La majoria de barcelonins no s'hi senten representats”, ha opinat.