Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Cinc morts i dos ferits greus aquest cap de setmana a les carreteres catalanes

|

- Publicitat -

En l’accident de Castellar del Vallès, que es va produir dissabte a la matinada al quilòmetre 4 de la carretera B-124, hi va morir un ciclista de 33 anys, veí de Sabadell. En el sinistre s’hi van veure implicats el mateix ciclista i dos turismes més. El conductor d’un d’ells, Carlos O. A., de 23 anys i veí de Castellar del Vallès, va donar positiu en el control d’alcoholèmia, amb una taxa de 0,73 mg/l, i va ser detingut pels Mossos d’Esquadra per un delicte d’homicidi imprudent i acusat de ser el causant de l’accident, segons van informar fonts policials aquest dissabte al vespre.

Pel que fa l’accident de les Borges Blanques (Garrigues), aquest diumenge a la matinada a l’AP-2, s’hi han vist implicats un turisme i un autocar que feia el trajecte entre Barcelona i Saragossa. La víctima mortal és un ciutadà marroquí de 27 anys, de qui es desconeix el veïnatge, mentre que els seus dos acompanyants Youssef O., de 35 anys i Lahcen A., de 26 anys, també amb domicili desconegut, han resultat ferits greus i han estat traslladats a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Els tres viatjaven en el turisme. Segons han informat els Mossos d’Esquadra, l’autocar i el cotxe, ambdós de matrícula espanyola, han quedat encalçats. L’autocar feia el trajecte Barcelona-Saragossa i estava ocupat per 20 persones, una de les quals ha resultat ferida lleu.

Publicitat

A Caldes de Montbui (Vallès Oriental) i Forallac (Baix Empordà), han mort dos motoristes i l’acompanyant d’un d’ells en dos accidents aquest diumenge. El primer dels accidents, una col·lisió entre una moto i un cotxe, ha tingut lloc al quilòmetre 35,5 de la carretera C-1413, on ha mort un home, Rafael M. S. de 47 anys i veí de Castellar del Vallès, mentre que la seva acompanyant, Maria Eugenia S .P., de 48 anys , espanyola i també veïna de Castellar del Vallès ha estat traslladada a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell, on també ha mort poc després. Pel que fa a Forallac, un veí de Palafrugell, Francisco F. L., de 31 anys, ha perdut la vida aquest matí després de sortir de la carretera en un pista forestal de Vulpellac.

Dissabte al matí, hi va haver un accident al Túnel 0 de l’Autopista del Maresme o C-32, a Mataró, en sentit Palafolls, amb dos turismes, un tot terreny i una motocicleta implicats. Això va provocar cinc ferits lleus i tres persones il·leses.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut