Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

Chacón ja és mare

El primer fill de la ministra de Defensa, Carme Chacón, ha nascut aquest dilluns a la tarda, quan passaven deu minuts de dos quarts de sis de la tarda, a l’Hospital Sant Joan de Déu i ha pesat 2,8 quilograms. El part ha transcorregut amb ‘normalitat’, segons ha explicat el cap del servei de ginecologia del centre, Josep Maria Lailla, qui no ha especificat si el nen ha nascut mitjançant una cesària o per part natural. En una compareixença davant els mitjans de comunicació, Lailla ha dit que tant la mare com el nen, que es dirà Miquel, es troben en bon estat de salut i que romandran ingressats a l’hospital durant uns dies.

Redacció
Redacció 20/05/2008

El primer fill de la ministra de Defensa, Carme Chacón, ha nascut aquest dilluns a la tarda, quan passaven deu minuts de dos quarts de sis de la tarda, a l’Hospital Sant Joan de Déu i ha pesat 2,8 quilograms.

Carme Chacón ha ingressat aquest dilluns, a les dotze del migdia, a l’Hospital Sant Joan de Déu. Després d’una visita rutinària, els doctors han considerat que la pacient s’havia de quedar a l’hospital per donar a llum.

El substitut, un gat vell

El ministre de l’Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, assumirà les tasques de despatx ordinari dels assumptes del Ministeri de Defensa, mentre no es produeixi la reincorporació de Carme Chacón a les tasques del Ministeri després que hagi donat llum aquest dilluns al seu primer fill a Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat), segons informa La Moncloa. El Butlletí Oficial de l’Estat publicarà aquest dimarts un Reial decret signat pel president del govern espanyol que recull aquesta atribució de funcions. El primer fill de la ministra ha nascut aquest dilluns quan passaven deu minuts de dos quarts de sis de la tarda a l’Hospital Sant Joan de Déu, i ha pesat 2,8 quilograms.