Dijous, 12 de Desembre de 2019 - Edició 504
La República

Certs sectors “pressionen sistemàticament” els mitjans públics catalans, denuncia el grup Barnils

El grup Barnils denuncia en un comunicat d’aquest dijous “la pressió sistemàtica que diversos sectors exerceixen sobre els mitjans públics catalans qüestionant i coartant sistemàticament la professionalitat dels que hi treballen i la qualitat dels continguts que emeten”, una actitud, que al seu parer, contrasta amb el “nul nivell d’exigència a altres mitjans”. Arran de els crítiques a Empar Moliners, el Grup Barnils es reafirma en el dret a la llibertat d’expressió que reivindiquen com a dret inqüestionable, alhora que manifestem  ple suport a Moliner “agradin o no les seves opinions”. 

Redacció
Redacció 14/04/2016

El grup de periodistes assegura que criticar TV3 i Moliner a partir d’un espai humorístic “ha estat partidista” i ha contribuït a evitar que es parli del tema de fons:  “la decisió del TC d’igualar drets a la baixa anul·lant el decret de pobresa energètica, del que ja es beneficiaven centenars de famílies en risc d’exclusió”.

El grup Barnils també lamenta la decisió de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals de retirar el  vídeo del gag de Moliner “abans fins i tot de qualsevol denúncia”, perquè significa assumir una culpa “inexistent” i també critiquen el comunicat emès per la CCMA.

Relacionats