Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

Carod estrena la seva televisió per Internet per tenir veu directa ‘sense matisos’

El vicepresident de la Generalitat, Josep Lluís Carod-Rovira, va estrenar ahir el seu propi canal de televisió per Internet, Carod-tv, l’objectiu del qual és tenir una veu directa i ‘sense matisos’ amb la ciutadania. Es tracta d’una versió actualitzada i ampliada de la seva pàgina web, que a més d’oferir la seva biografia, agenda i les seves últimes conferències, inclou enregistraments de les seves entrevistes a la televisió i la ràdio, les seves intervencions al ple del Parlament o en les seves comissions, o altres que ha fet en actes d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC). A més, inclou un videoblog. En el seu primer enregistrament, dóna la benvinguda als internautes, i destaca l’ús de les noves tecnologies com un instrument per a combatre la desafecció política i la llunyania entre classe política i ciutadania.

Redacció
Redacció 25/02/2009

Carod-Rovira explica que Carod.tv serà la seva ‘veu directa’ en la qual parlarà ‘dels temes que puguin ser d’interès pel país’. ‘El millor que podem fer és donar la nostra opinió directament, aprofitar aquest conducte sense filtres i sense la possibilitat que algú talli per aquí o per allí’.

En un segon enregistrament publicat al seu videoblog, Carod apareix assegut en una cafeteria, i valora la polèmica que s’ha generat sobre les ajudes que reben les entitats socials per la casella de la declaració de la renda dels ciutadans. ‘El Govern espanyol torna a posar fronteres a la solidaritat, i castiga i penalitza a les entitats catalanes’.

En un altre vídeo, gravat en la Galeria Gòtica del Palau de la Generalitat, Carod defensa les delegacions que el Govern ha obert a l’estranger, assegurant que així ho permet el Estatut. ‘Aprofitarem des del Govern totes les possibilitats que tinguem per a fer present Catalunya en el món, i més ara que mai, perquè és en temps de crisi quan s’ha de sortir’.