Edició 1951

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 28 de novembre del 2023
Edició 1951

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 28 de novembre del 2023

Caos a les vies d’accés a Barcelona des del sud

|

- Publicitat -

Hores i hores de feina perdudes. La societat catalana n’acabarà fins al capdamunt. Acostumats als retards de la Renfe, que avui també n’ha tingut, l’escàndol ha estat la manca de coordinació de les obres en les diferents vies d’accés a Barcelona pel sud. Hi ha conductors que porten des de les 7.30h del matí aturats. D’altres han girat cua i han optat pel tren, però no s’han estalviat els maldecaps.

Publicitat

Expliquem què ha passat: hi ha hagut una manca clara de coordinació en les obres, ja que s’han provocat retencions espectaculars avui. A la C-32 s’hi estan fent obres i paral·lelament també a la C-31. Així, doncs, a les 7.30h del matí la caravana, totalment aturada, s’iniciava a uns 14-15 quilòmetres de Barcelona. Poc a poc, la bola de neu s’anava fent gran, per entendre’ns. A les 10.30h del matí, a la sortida dels túnels del Garraf, a uns 22-25 quilòmetres fins a Barcelona, ja hi arribava l’embús de cotxes absolutament aturats.

Davant el col·lapse, segons ha pogut saber directe!cat, hi ha hagut conductors que han fet mitja volta i han optat per agafar el tren. El que no sabien és que Renfe està posant en marxa les obres de canvis de vies a la línia que ve de Sant Vicenç de Calders direcció Barcelona i els trens passaven, com ja malauradament és habitual, fora de l’horari establert.

A hores d’ara, les 11h del matí,  encara segueixen les retencions.

Publicitat

Més notícies

Opinió