Dissabte, 7 de Desembre de 2019 - Edició 499
La República

Camacho amenaça: “La impugnació del 9-N està cada dia més a prop”

Els nervis creixen al PP a mesura que avança el 9-N. La presidenta del Partit Popular, Alicia Sánchez Camacho, ha advertit que el govern d'Espanya no permetrà que Mas se'n rigui de la llei, dels catalans i de tots els espanyols” i ha avisat que “cada dia hi ha més motius per a la impugnació del simulacre de referèndum” perquè  les “similituds” amb la consulta ja suspesa són “evidents” i cada dia hi ha més. “Les paperetes i les urnes són les mateixes, comprades amb els diners del 9-N, canvien de nom a la campanya però és la mateixa”. Amb tot, la popular no ha aclarit quan pensa el PP i el govern espanyol presentar la impugnació, i ha assegurat que dependrà “de com se'ls vagi veient clarament el que estan fent”. 

Redacció
Redacció 23/10/2014

Segons Camacho “Mas ja s'ha equivocat una vegada, ja se li ha suspès una vegada. Que no torni a fer el ridícul. Que no es pensi que per convocar un dia abans del 9-N, el govern d'Espanya no actuarà”, ha avista la líder del PPC.

Moltes amenaces i poques concrecions

Camacho ha considerat  que una possible convocatòria formal per part del president signada un o dos dies abans del 9-N suposa un “element decisiu”. “Si es produeix la convocatòria es constatarà el frau de llei. Si es confirma l'evidència que estan intentant fer actes il·legals, el fals 9-N, el simulacre, serà frau de llei i no té garanties democràtiques. Per tant, no es descarta que sigui clarament impugnable”.
 

Relacionats