Edició 1896

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 04 de octubre del 2023
Edició 1896

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 04 de octubre del 2023

Biorritmes

|

- Publicitat -

La revista Biorritmes és una revista trimestral de divulgació i coneixement de la fibromiàlgia i la síndrome de fatiga crònica, unes malalties que afecten més d’un 3% de la població. Biorrtimes va néixer l’any 2003 fruit de la necessitat de moltes persones afectades de tenir informació sobre aquestes malalties.

Publicitat

Biorritmes és una revista amena, amb un llenguatge entenedor, nodrida de continguts rigorosos i de qualitat, adreçada tant a afectats, familiars, com al món sanitari.
Biorritmes compta amb grans especialistes sobre fibromiàlgia i síndrome de fatiga crònica com a col·laboradors. Entre ells caldria destacar doctors de la Vall d’Hebron, Hospital Clínic, Clínica CIMA, Centre Mèdic Teknon, així com diversos hospitals universitaris.

Entre les seves seccions destaca l’assessoria jurídica i l’”Especialista et respon”, on les persones afectades poden fer preguntes de temes jurídics i mèdics, medicina natural, etc. També cal fer menció als articles sobre els últims estudis i investigacions que s’estan portant a terme i de les quals Biorritmes se’n fa ressò.
Biorritmes es distribueix a través de subscripció i també es pot adquirir en diferents punts de venda a Catalunya, Balears, Andorra i País Valencià.

Característiques tècniques

imatge
 Nom  Biorritmes
 Sector  Salut
 Periodicitat  Trimestral
 Difusió  6.000 exemplars
 Nombre de pàgines  32
 Idioma  Català 100%
 Mides  21 x 29,7
 Color 100%
 Edita  La Patumaire Edicions, SL
 Preu  2,25 €
 Preu subscripció  8,5 € anuals
 Correu-e  biorritmes@biorritmes.com
 Pàgina web  www.biorritmes.com

Per a més informació sobre la revista i altres publicacions periòdiques en català us podeu adreçar a www.lesrevistes.cat

Publicitat

Més notícies

Opinió

Editorial