Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

Barcelona – Londres

Aquesta noticia que explicarem pot semblar irrellevant però no ho és. Ara us direm el perquè. Primer de tot, però, expliquem els fets: Qui vulgui i desitgi viatjar a Londres […]

Redacció
Redacció 08/05/2008

Aquesta noticia que explicarem pot semblar irrellevant però no ho és. Ara us direm el perquè. Primer de tot, però, expliquem els fets:

Qui vulgui i desitgi viatjar a Londres pel pròxim pont de maig o per les ja properes vacances d’estiu, o per feina, o fins i tot per visitar a algú o simplement anar a veure Spamalot dels Monty Python ho té magre. Per què? Doncs perquè Clickair ha deixat d’oferir vols directes de Barcelona a Londres. Al seu lloc web, però, si que t¡e n’ofereix l’opció. Això sí, passant per… atenció… La Corunya! És a dir, qualsevol català de l’àrea metropolitana de Barcelona que vulgui anar a Londres haurà de passar per La Corunya si compra el seu bitllet amb Clickair.

I ara explicarem perquè això és, en el fons, tan greu: resulta que aquesta entitat, Clickair és l’empresa que Iberia ha deixat com ama i senyora del Prat. Aquest fet permetra que Clickair acumuli els majors avantatges amb l’expansió de l’aeroport barceloní. I ja veieu com les paga! De moment no hi ha vols directes entre Barcelona i Londres. Podeu comprovar-ho vosaltres mateixos al web de la companyia.