Dissabte, 25 de març de 2023 - Edició 1703
La República

Avui surt al carrer “Time out Barcelona”

És “temps de sortida” per la revista “Time Out Barcelona”. L’objectiu de la publicació, que està dirigida pel periodista Toni Puntí, és convertir-se en guia de referència de tots els aspectes relacionats amb l’oci barceloní, des del cinema fins a les exposicions, passant per les activitats infantils, les discoteques o els restaurants. La reconeguda revista d’oci i activitats culturals i de lleure que des de fa anys es publica a ciutats de pes com Londres, Nova York, i Chicago, a partir d’avui aterra a Barcelona.

Redacció 10/01/2008

directe!cat ja us en va informar d’aquesta notícia fa mesos. De fet, us vam explicar que la nova revista en català “Time Out BCN” havia d’haver sortit a l’octubre passat. Però diuen que ‘allò que és bo és fa esperar’.

Arriba a Barcelona la revista Time Out BCN. La previsió és publicar 15.000 exemplars de Time Out BCN editats per Sàpiens Publicacions. La intenció és també fer uns 8.000 exemplars més en anglès.

El periodista cultural Toni Puntí, que ha deixat Televisió de Catalunya amb una excedència, dirigirà la doble edició del Time Out BCN: una en català de perioiodicitat setmanal, i una en anglès, mensual.