Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

[Àudio] La falange recomana votar Ciutadans com a mal menor

Redacció| A Twitter, un usuari ha publicat un vídeo on una persona truca a la 'Falange Española de las Jons' per demanar consell sobre a qui votar de cara a les eleccions del 21-D. A la pregunta, “em recomanes que voti a la Inés?” li responen que sí. Des de directe.cat hem volgut fer el mateix experiment i també ens han recomanat votar Ciutadans, ja que “de tots els que es presenten és el menys dolent”. “Menys als independentistes, voteu a qui vulgueu”, ens han dit des del partit franquista. “A veure si li donen una repassada a tots aquests”, han afegit en referència a la candidata de C's, Inés Arrimadas. 

Redacció
Redacció 19/12/2017
“El PP és més del mateix, el PSOE ja el coneixem i els independentistes impossible”, ens han explicat, per insistir en que “ens dóna el mateix, mentre no doneu el vot als independentistes”. Segons ens han comentat des de 'La Falange Española de las Jons', els ha trucat molta gent demanant assessorament, entre els quals -segons ha comprovat directe.cat- ciutadans que han penjat les trucades a les xarxes socials a mode de crítica a Ciutadans.  
 

Amb tot, els feixistes han volgut aclarir que van “en contra de tots els partits” i ells mateixos s'haurien presentat si haguessin pogut reunir els avals necessaris per fer-ho.