Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

Aterratge amb polèmica

Aquests dies ha aterrat a la xarxa el col·lectiu ‘Gent 2014‘, que des d’ERC i dins l’òrbita Carod-Rovira vol mobilitzar la societat catalana de cara a fer possible el referèndum […]

Redacció
Redacció 21/04/2008

Aquests dies ha aterrat a la xarxa el col·lectiu ‘Gent 2014‘, que des d’ERC i dins l’òrbita Carod-Rovira vol mobilitzar la societat catalana de cara a fer possible el referèndum d’autodeterminació el 2014.

El més curiós d’aquest col·lectiu són els vídeos de presentació, uns vídeos que ja han aixecat polèmica. Hi veiem l’actriu Txe Arana literalment embolcallada amb l’estelada, mig nua i assegurant ser “la independència”. La utilització de la dona com a reclam sexual és més que evident, amb jocs de paraules d’allò més suats: la musa ‘independència’ pica l’ullet a l’espectador i li assegura que el 2014 tenen una cita, etcètera. Podeu veure’ls a continuació:

D’acord que el 75% de la militància d’Esquerra són homes, però aquesta mena de brometes masclistes, “picantones” que dirien les nostres tietes, són més pròpies del segle XIX que del segle XXI que ens ha de veure emancipats i independents.