Diumenge, 25 de juliol de 2021 - Edició 1095
La República

Alternativa Española vol manifestar-se a Madrid el 10 de juliol per donar resposta a ‘socialistes i nacionalistes’

El partit polític Alternativa Española (AES) ha convocat una manifestació el proper dissabte 10 de juliol davant la delegació de la Generalitat de Catalunya a Madrid per donar un ‘sí a Espanya’. El mateix dia que a Barcelona es farà la manifestació unitària convocada per Òmnium Cultural per defensar el dret a decidir, el partit espanyol ha organitzat la trobada per donar resposta a ‘socialistes i nacionalistes’. Avui al matí, el partit ha informat que la delegació del govern espanyol els ha denegat el permís per manifestar-se i el partit està valorant si suspèn l’acte, el trasllada de lloc o bé recorre la denegació.

Redacció
Redacció 06/07/2010

Contra socialistes i nacionalistes. Aquest és el motiu pel qual està convocada una manifestació el proper dissabte 10 de juliol a Madrid. El partit polític Alternativa Española és l’organitzador de la manifestació que es celebrarà davant de la delegació de la Generalitat de Catalunya de la capital d’Espanya. Segons la formació política, fundada l’any 2003 i de caràcter catòlic confessional, la trobada s’ha convocat per donar resposta a aquells que volen dir no a Espanya després de la sentència de l’Estatut per part del Tribunal Constitucional.

Alternativa Española ha organitzat la manifestació a les dotze del migdia, hores abans que els ciutadans de Catalunya surtin al carrer per defensar el dret a decidir. La manifestació de Barcelona, convocada per Òmnium Cultural, serà a les sis de la tarda.