Divendres, 12 d'agost de 2022 - Edició 1478
La República

Aguirre, fugitiva de la policia, però alliçona ERC i els catalans

Madrid (ACN).- La presidenta del PP de Madrid i expresidenta de la comunitat, Esperanza Aguirre, ha acusat ERC d'utilitzar l'expresident de la Generalitat Pasqual Maragall, que des de fa uns anys pateix Alzheimer, per “preconitzar els seus propòsits secessionistes”. “Ens va cridar molt l'atenció la utilització de nens en les cadenes humanes patrocinades pels separatistes catalans però el que no havíem vist fins aquest cap de setmana és que els mateixos separatistes catalans utilitzessin malalts d'Alzheimer per preconitzar els seus propòsits secessionistes”, ha afirmat Aguirre en una entrada al seu bloc, que, ha afegit, se sent amb el “deure moral” de denunciar aquests fets.

Redacció 20/05/2014

Aguirre, fugitiva, amnistiada per la premsa de la caverna i cobrant d’una empresa catalana, insulta la dignitat dels catalans

“Mal fet, està molt mal fet utilitzar nens com a element de propaganda però pitjor és encara utilitzar els malalts d'aquesta terrible malaltia”, ha insistit la presidenta del PP de Madrid, que ha criticat de nou que en la cadena humana del passat Onze de Setembre “s'utilitzessin” nens, ja que, per Aguirre, és propi de “règims totalitaris”.

Insultar l’ANC i la via catalana

Per l'expresident de la Comunitat de Madrid, si Maragall fos independentista ja s'hi hauria pronunciat a favor quan era alcalde de Barcelona, ja que va tenir “milers d'oportunitats per declarar-ho i no ho va fer mai”. “Portar-lo a un míting com el del diumenge per insinuar que ara sí és independentista és una manipulació intolerable des del punt vista humà” i un “bast intent d'enganyar els electors”, ha assenyalat.