Dijous, 14 de Novembre de 2019 - Edició 476
La República

#11s2012 és tant senzill: INDEPENDÈNCIA

La més gran manifestació de la historia de Catalunya s’està preparant, des de totes bandes del territori arribaran ciutadans, vindran  amb cotxe, autocar, amb tren, a peu, amb moto i amb tota mena de mitjans, i aquesta tarda ompliran la capital del país. A Catalunya convertirem aquesta manifestació en un camí imparable per aconseguir l’estat propi, donarem una lliçó a Espanya i deixarem clar al món la voluntat democràtica d’un poble que vol viure en llibertat.

Redacció
Redacció 11/09/2012

El #11s2012 ja ha començat a guanyar

Que dos dels principals líders polítics del país, Duran i Lleida i Pere Navarro hagin estat desbordats per les classes populars, és una prova evident que alguns encara no volen adonar-se que el país i els seus ciutadans tenen molt clar el que volen, i sobretot el que volen per aquest país. La independència ha guanyat la centralitat política i això provoca situacions ridícules en segons quins polítics. Duran i Navarro han guanyat el premi  al “polític fora de la realitat” per la seva matusseria política en afirmar que la manifestació més independentista que s’ha fet mai, no ho és.

El #11s2012 “massiva i nítidament independentista”

Els catalans convertirem la més gran manifestació feta mai a Catalunya en una festa per la llibertat, i sobretot, ho farem amb pau i civisme – els organitzadors ens recorden que no hem de caure en provocacions-, tots serem benvinguts a la manifestació, gaudim d’aquesta diada i emplacem a la classe política a ser coherent amb el lema de la manifestació, “Catalunya, nou Estat d’Europa”

El directe!cat obre una nova galeria, envia’ns fotos de la diada #11s2012 al contacte@directe.cat

Farem un seguiment especial d’aquest dia i publicarem totes aquelles fotos que ens vulgueu enviar, mentre  anirem informant del que succeeixi al llarg de la jornada.

Relacionats