Dimecres, 6 de juliol de 2022 - Edició 1441
La República

La societat no falla malgrat els polítics: Un milió de persones a Barcelona per la Diada

La unitat ha estat una de les reivindicacions més repetides entre la multitud

Redacció 11/09/2019
Imatge general amb alçada de la manifestació de l'ANC a la plaça d'Espanya. Imatge de l'11 de setembre de 2019. (Horitzontal)

Una vegada més, la ciutadania ha complert per la Diada Nacional de Catalunya. Al voltant d’un milió de persones ha pres els carrers de Barcelona rebentant així les expectatives més negatives i contradient alguns polítics que havien afirmat públicament que no hi anirien.

A més, ha estat una lliçó també contra els polítics independentistes. El clam que demanava la unitat ha estat constant i estès a tots els participants durant la manifestació convocada per l’ANC.

Malgrat que enguany no hi havia una performance clara, que s’havien de tornar a comprar samarretes, que la convocatòria ha estat a la incòmoda plaça Espanya, i l’esgotament i cansament lògics de la població, la ciutadania ha tornat a respondre i ha mostrat el múscul i les energies necessàries per a afrontar la resposta a les sentències.

Caldrà veure, doncs, si els polítics prenen nota i saben copsar el crit majoritari de l’independentisme i demostrar-ho quan el cop de les sentències sacsegi sentiments de tota mena i augmenti la indignació de la societat.

Mira aquí les imatges més destacades de la manifestació d’aquesta Diada 2019