Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

Un regidor del PSC, enxampat en un bar fora de l’horari permès

Els fets van passar aquest dissabte a la tarda en un establiment de Sant Joan de Vilatorrada, al Bages

Agències 31/01/2021
L'establiment on van trobar el regidor més enllà de l'horari permès.

Un regidor del PSC de Sant Joan de Vilatorrada, al Bages, va ser identificat ahir dissabte a la tarda en un bar del poble que incomplia l’horari. Àngel Sáez –regidor de Tecnologies, Infància i Joventut- es trobava pels voltants de dos quarts de sis de la tarda a l’interior del bar ‘Avenida’, segons ha confirmat a l’ACN l’alcalde, Jordi Solernou (AxSJ). Tres patrulles de la Policia Local i Mossos es van desplaçar al lloc alertades que hi havia gent consumint a l’interior i van sorprendre una desena de persones dins el local, entre les quals el regidor del PSC. Tothom va ser identificat i també es va denunciar l’establiment per incomplir les restriccions d’obertura. Solernou ha assegurat que demanarà explicacions a l’infractor: “Això no pot quedar així”.

“Estic pendent de poder contactar amb ell. No es tracta d’un fet anecdòtic”, ha continuat Solernou, que considera que els regidors del consistori no poden incomplir les restriccions “en aquest context de pandèmia sanitària”.

La versió explicada a l’ACN per l’alcalde contrasta amb la de la segona tinent d’alcaldia del PSC, Elia Tortolero, que ha rebaixat l’incident i ha assegurat que els fets es van produir abans de les quatre. Segons Tortolero, Sáez va entrar al bar ‘Avenida’ cap a un quart menys cinc de quatre i va consumir fins a dos quarts de quatre quan l’establiment va tancar. Segons aquesta versió abans de tres quarts de cinc va pagar i va sortir del local, trobant-se amb els agents de la Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra. Els policies van acceptar les explicacions i no hi va haver-hi identificats, segons fonts socialistes.