Dijous, 9 de febrer de 2023 - Edició 1659
La República

La policia local fa fora de la platja d’Arenys una vintena de vehicles provinents de la ‘rave’ de Llinars

Un altre grup ha ocupat un local privat a Tagamanent però els Mossos no actuaran fins que el propietari presenti denúncia

Agències 03/01/2021
Identificacions per part dels Mossos a la 'rave' de Llinars. Imatge del 2 de gener del 2021.

La Policia Local d’Arenys de Mar ha desallotjat una vintena de vehicles que provenien de la ‘rave’ de Llinars i que s’havien instal·lat a la platja d’Arenys. Segons fonts municipals, cap a les 11 del matí han rebut avisos de veïns del municipi que alertaven que hi havia diverses furgonetes i camions arribant a la zona. Poc després el cos policial ha identificat i denunciat els propietaris dels vehicles –onze en total- i els ha convidat a marxar. Tot i això, han anat arribant escalonadament més assistents de la festa de Llinars i en una segona i tercera tongada han s’han desplaçat a la zona cinc i quatre vehicles més, respectivament, que també han estat desallotjats. A quarts de cinc de la tarda el dispositiu policial segueix actiu.

Segons  l’Ajuntament, la majoria de persones que s’havien intentat instal·lar a la platja són estrangeres. Segons fonts dels Mossos, després del desallotjament a Llinars els participants a la macrofesta s’han anat dispersant per altres zones del territori. La policia catalana ha assegurat que ja no els consta cap assentament. Tot i això, sí que han detectat que alguns dels assistents a la ‘rave’ han ocupat un local privat a Tagamanent, però segons el protocol els Mossos no actuaran fins que no hi hagi denúncia del propietari.