Edició 2130

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 25 de maig del 2024
Edició 2130

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 25 de maig del 2024

[REPORTATGE] Les platges de Barcelona trenquen les normes del desconfinament

|

- Publicitat -

En el dia que Colau lamentava i criticava el govern català per no passar Barcelona a fase 3, ha estat incapaç de mantenir un ocupació mesurada de les platges de la capital del país

Publicitat

 

La quantitat de gent que s’hi aplega fa impossible mantenir les distàncies de seguretat. La Guàrdia Urbana i els informadors desplegats a la sorra estan fent que els banyistes es redistribueixin perquè es puguin mantenir les distàncies.

 

 

Aquest migdia s’han pogut veure imatges poc usuals el mes de juny en platges habitualment concorregudes, com la Barceloneta o Sant Miquel, ara lliures de turistes.

 

Els barcelonins gaudeixen aquest dissabte de les platges de la ciutat per prendre el sol i banyar-se coincidint amb el primer cap de setmana de fase 2. Missatges per megafonia, cartells i algun informador recorden als usuaris que cal mantenir mesures de seguretat, com ara mantenir una distància de dos metres entre grups, però el resultat ha estat d’ineficàcia.

 

Aquesta setmana l’Ajuntament va instal·lar els 18 videosensors que permeten calcular l’ocupació de les platges i també s’han desplegat alguns informadors, encarregats d’acompanyar la ciutadania perquè la distribució a la sorra permeti mantenir les distàncies entre persones o grups. Però la forta inversió no ha evitat la massificació de les platges en temps de la covid_19

Et pot interessar  Colau critica que el 'lawfare' contra l'esquerra ha estat "tolerat" pel PSOE i li demana "cuidar les aliades"
Publicitat

Opinió

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut