Dimarts, 16 d'agost de 2022 - Edició 1482
La República

[FOTONOTÏCIA] L’Ajuntament de Sarrià de Ter recomana a la població tancar portes i finestres per l’incendi de la planta de residus

29 dotacions dels Bombers treballen per apagar les flames, que han començat a primera hora del vespre

Agències 22/05/2020
Dos agents dels Mossos d'Esquadra observen un incendi en una planta de tractament de residus a Sarrià de Ter el 22 de maig del 2020. Pla general. (Horitzontal)

ACTUALITZACIÓ: Desallotgen un bloc del carrer Gelida per l’incendi de la planta de reciclatge de Sarrià de Ter

El foc no ha causat ferits i afecta una nau de 2.500 metres quadrats, part de la qual ha col·lapsat

Els veïns d’un bloc del carrer Gelida de Sarrià de Ter han estat desallotjats de manera preventiva per l’incendi de l’empresa de recollida i tractament de residus Auladell de l’avinguda de França, segons han informat els Bombers. Les flames, actives des de quarts de vuit del vespre, han causat una fumera espessa visible des de molts indrets, que ha motivat prop d’un centenar de trucades al telèfon d’emergències 112 i que ha fet que l’Ajuntament recomanés als veïns del municipi tancar portes i finestres per precaució. Segons els Bombers, que treballen en el succés amb una trentena de dotacions, l’incendi no ha causat ferits i afecta una nau de 2.500 metres quadrats amb bales de paper, part de la qual ha col·lapsat.

Un raig d’aigua d’una mànega dels Bombers ataca les flames de la planta de tractament de residus Auladell de Sarrià de Ter el 22 de maig del 2020. Pla general. (Horitzontal)

Un grup de persones retira un objecte de la vora de la planta de tractament de residus Auladell de Sarrià de Ter, en flames, el 22 de maig del 2020. Pla general. (Horitzontal)

L’Ajuntament de Sarrià de Ter (Gironès) ha recomanat a la població del municipi que tanqui portes i finestres per evitar que els entri a casa el fum de l’incendi de la planta de l’empresa de recollida i tractament de residus Auladell, situada a l’avinguda de França. Els Bombers han rebut l’avís del foc cap a dos quarts de vuit del vespre i en un primer moment hi han enviat onze dotacions terrestres, xifra que ha anat augmentant fins a les 29 que hi treballaven a les nou de la nit. Les primeres informacions indicaven que el foc ha fet col·lapsar almenys dues parets d’una nau. El telèfon 112 ha rebut 87 trucades per l’incendi, que ha provocat una fumera espessa visible des de molts indrets.

Imatge cedida pels Bombers d’un incendi en una planta de tractament de residus el 22 de maig del 2020 a Sarrià de Ter. Pla general. (Vertical)