Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

Els Mossos d’Esquadra comencen a vaccinar-se

Totes les regions policials ja han començat a administar als agents el vaccí AstraZeneca que també rebran altres cossos d’emergències

Avatar
Agències 11/02/2021
Un dels primers Mossos en vaccinar-se.

El Departament de Salut ha començat a vaccinar contra la covid-19 els cossos de seguretat i emergències de Catalunya, inclosos en els col·lectius essencials. Han rebut dosis del vaccí d’AstraZeneca. La comissaria de Les Corts de Barcelona, un dels 12 punts de vacunació dels Mossos. Sàmper ha destacat que era una reivindicació d’Interior el fet d’incloure aquests col·lectius com a prioritaris. “Amb aquest reconeixement el que fem és tenir molt clar que és un servei essencial que té contacte directe amb les persones. També estem protegint les persones que reben els seus serveis”, ha dit.

Sàmper ha agraït a Vergés la seva col·laboració per prioritzar personal d’emergències i seguretat en la vacunació. A més dels Mossos, també es vacunen des d’aquest dimecres policies locals, Bombers i personal de Protecció Civil.

La consellera de Salut ha destacat que l’estratègia de vacunació es va desenvolupant conforme arriben vacunes. “Comencem i anem desplegant, i això no pararà”, ha dit Vergés, que ha assegurat que ningú no ha de patir per no vacunar-se el primer dia.

La vaccinació dels Mossos va començar ahir en llocs com la capital catalana i avui s’han estés per totes les regions policials del país.