Dissabte, 28 de gener de 2023 - Edició 1647
La República

El Regne Unit recomana no viatjar a Espanya, incloses les illes Balears i Canàries

Espanya poc considerada a Europa amb Catalunya inclosa

Agències 27/07/2020
FILE PHOTO: British Prime Minister Boris Johnson looks on during a coronavirus disease (COVID-19) news conference inside 10 Downing Street, London, Britain March 19, 2020. Leon Neal/Pool via REUTERS/File Photo

El govern britànic desaconsella als que ja estan a Espanya marxar “en aquests moments”

El govern britànic ha actualitzat aquest dilluns les seves recomanacions de viatge als ciutadans i els aconsella evitar els viatges que no siguin essencials a Espanya, incloses les illes Balears i Canàries, pels rebrots de covid-19. “Aquesta recomanació es basa en l’evidència d’increments en els casos de covid-19 en diverses regions, particularment a Aragó, Navarra i Catalunya”, diu la comunicació del ministeri d’Exteriors, que també desaconsella a aquells que ja estan a Espanya que marxin “en aquests moments”. La recomanació de no viatjar a Espanya del govern britànic arriba després que el govern espanyol hagi posat sobre la taula l’opció de fer corredors segurs a les illes Balears i Canàries.

A banda de demanar evitar els viatges a Espanya, la comunicació del govern britànic recorda que els viatgers procedents d’Espanya han de fer una quarantena de 14 dies.