Edició 2096

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 21 de abril del 2024
Edició 2096

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 21 de abril del 2024

El govern de Madrid torna a pifiar-la i esborra les dades de casos asimptomàtics que contradeien el seu conseller de Sanitat

|

- Publicitat -

La Comunitat de Madrid segueix sent la que suma més casos de coronavirus, i alhora la que, amb els seus tripijocs, intenta tapar desesperadament una situació més greu del que sembla d’entrada.

L’últim ridícul del govern d’Ayuso l’ha protagonitzat el seu conseller de Sanitat, Enrique Ruiz-Escudero, qui segons informa eldiario.es, ha fet esborrar unes dades de l’informe epidemiològic sobre casos asimptomàtics de coronavirus que contradeien les seves estimacions errònies. De fet, el conseller va emprenyar-se amb Fernando Simón i amb tot aquell que suggerís que les dades de Madrid no eren correctes.

Publicitat

En concret, aquest divendres va assegurar que es localitzen un 60% de casos asimptomàtics, mentre que el document oficial explicitava que han estat del 37%, i que en les dues darreres setmanes, va caure al 19 i al 7% respectivament, excusa que ha agafat Ruiz-Escudero per carregar contra la “deslleialtat” del Gobierno.

Ara, la conselleria de Sanitat ha hagut de justificar l’enorme discrepància entre les declaracions del conseller i les dades de l’informe epidemiològic amb la vaga excusa de què aquest “era provisional”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut