Edició 2186

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de juliol del 2024
Edició 2186

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de juliol del 2024

Aglomeracions en plena pandèmia als autobusos que porten estudiants a la UAB

|

- Publicitat -

Malgrat que la Universitat Autònoma de Barcelona hagi decidit estructurar el curs de forma semipresencial, les aglomeracions al transport públic segueixen persistents. La companyia d’autocars, Alsa, encara ha reduït més el seu servei des del passat catorze de setembre. Dos busos, un a les 7.00h i l’altre a les 7.40h, surten des de l’estació d’autobusos de Manresa fins al Campus de Bellaterra.

Publicitat

Des de fa anys, s’estan reclamant més busos a la companyia per falta de seients. Un autobús no és suficient per a tots els estudiants que han de sortir a aquella hora del matí des d’aquest origen. Durant els cinquanta minuts de trajecte, els estudiants que es queden sense seient, els toca seure al terra del passadís o bé passar-se tot el viatge drets per la C-16 i part de la C-58. Què passaria si el conductor frenés en sec? S’està oferint un servei mínim, quan hauria de ser considerat essencial per evitar multituds o possibles contagis.

A més, en temps de pandèmia, incrementar la freqüència d’autobusos seria primordial per evitar les aglomeracions i per facilitar que els alumnes, tot i dur mascareta, puguin mantenir les distàncies mínimes de seguretat.

 

Et pot interessar  La manca d'oferta de transport públic reforça la dependència al vehicle privat a l'entorn de Barcelona
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut