Edició 2703

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de desembre del 2025
Edició 2703

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de desembre del 2025

Iniciativa Animalista participarà en el IV cicle “tastant-tastant” d’Ontinyent

|

- Publicitat -

Des de la nostra organització participarem el proper divendres, 7 de juny, al tast vegetarià, es realitzarà a les 20 h. al Casal Jaume I d'Ontinyent (Vall d'Albaida), al carrer Jaume I el conqueridor, 13. Us esperem a totes i tots. Us deixem el cicle complet del “tastant-tastant” d'enguany. En el tast del dia 7 no s'utilitzarà cap producte animal, vegà.

Publicitat

 

TAST DE MENJAR VEGETARIÀ

Divendres 7 de juny

Un menú vegetarià és una forma agradable i eficient d’assolir una bona salut. En aquesta ocasió tindrem l’oportunitat de tastar una àmplia varietat d’aliments bons i sans.

Sucs, patés vegetals, truites sense ous… No s’utilitzarà cap producte animal.

Iniciativa Animalista, de la mà de Jesús Frare, ens presentarà aquesta opció que va més enllà d’allò nutricional.

Programació completa:

 

TAST DE TE SAHRAUÍ

Divendres 31 de maig

El te sahrauí és més que una simple beguda, és una cerimònia amb què es rep als familiars i les amistats. Del te se’n diu que:

El primer te és amarg com la vida.

El segon és dolç com l’amor.

El tercer és suau com la mort.

En aquest tast coneixerem els secrets de l’elaboració del te sahrauí i de les seues implicacions socials de la mà de Tfarrah Sidahmed Embarek.

Podeu insciure-vos fins el dijous 30 de maig als telèfons 962383751 o 664681591, o bé escriure’ns a  valldalbaida@acpv.cat

 

TAST DE MENJAR VEGETARIÀ

Divendres 7 de juny

Un menú vegetarià és una forma agradable i eficient d’assolir una bona salut. En aquesta ocasió tindrem l’oportunitat de tastar una àmplia varietat d’aliments bons i sans.

Sucs, patés vegetals, truites sense ous… No s’utilitzarà cap producte animal.

 

Iniciativa Animalista, de la mà de Jesús Frare, ens presentarà aquesta opció que va més enllà d’allò nutricional.

 

TAST DE CERVESA SPIGHA

Divendres 14 de juny

Spigha és una cervesa alcoiana que amb aigua del Barranc del Sinc i matèries primes selectes, forma una cervesa amb cos i caràcter propi.

Toni Alòs i Pau Aznar ens explicaran el procés d’elaboració d’Spigha i ens guiaran en aquest tast en el qual degustarem tres

 

La participació als tasts és gratuïta però cal inscriure’s fins el dijous previ a cada tast als telèfons 962383751 o al 664681591 o a  valldalbaida@acpv.cat

Tots els tasts tindran lloc al Casal Jaume I de la Vall d’Albaida a les 20h.

Ho organitza: Casal Jaume I de la Vall d’Albaida – ACPV

Hi col·labora: Ajuntament d’Ontinyent, Associació d’Amics i Amigues del Poble Saharià de la Vall d’Albaida i Iniciativa Animalista.

 

 

 

 

CASAL JAUME I DE LA VALL D’ALBAIDA

Carrer Jaume I El Conqueridor, 13. Ontinyent

962383751, 664681591

valldalbaida@acpv.cat

www.casalvalldalbaida.blogspot.com

Publicitat

Opinió