Dimecres, 30 de novembre de 2022 - Edició 1588
La República

I ara, què?

Proposta de mínims del Professor Carles Boix (“I ara, què?“, publicat a El Singular Digital) per a què ho signin tots els parlamentaris catalans a Catalunya i especialment els que […]

Salvador Garcia 13/07/2010

Proposta de mínims del Professor Carles Boix (“I ara, què?“, publicat a El Singular Digital) per a què ho signin tots els parlamentaris catalans a Catalunya i especialment els que estan a Madrid:

“Davant de la sentència del TC, totes les forces polítiques catalanes es comprometen a votar en contra dels pressupostos generals de l’Estat fins que les Corts d’Espanya no aprovin les següents lleis orgàniques: 1. Una llei orgànica que estableixi un sistema de concert econòmic, idèntic al que tenen el País Basc i Navarra, per regular les relacions fiscals entre Catalunya i l’Estat. 2. Una llei orgànica que delegui la decisió de convocar i organitzar referèdums automàticament en el Parlament de Catalunya. 3. Una llei orgànica que recolli el sistema educatiu integrat vigent a Catalunya avui en dia. Barcelona, juliol de 2010.”

Carles Boix, Ministre d’Exteriors del futur estat català, no?