Dimecres, 2 de desembre de 2020 - Edició 860
La República

[Vídeo] Una dona aconsegueix que no li robin la bossa de mà després d’una esgarrifosa agressió al metro de Barcelona

Les càmeres de l’estació han captat el moment de l’agressió i TMB també ha compartit un missatge a xarxes on informa que els Mossos intenten identificar el lladre

Àlex Huguet
Àlex Huguet 05/02/2020

Va passar el 31 de gener d’aquest any a l’estació de Navas del metro de Barcelona. Un lladre va intentar robar la bossa a una dona amb molta violència: arrossegant-la per terra i inclús donant cops de peu a la víctima per intentar que deixés anar la bossa. Al final, el lladre no va aconseguir el seu objectiu per la perseverança de la dona, que va mantenir la bossa agafada en tot moment fins que l’agressor va marxar corrent. Les càmeres de l’estació han captat tot el moment de l’agressió.

Segons dades dels Mossos d’Esquadra i la Guarida Urbana, els furts a la ciutat de Barcelona han baixat, però els robatoris amb violència i/o intimidació, és a dir el cas del metro, han augmentat fins al 20%. Això deixa en evidència les declaracions del PSC de Barcelona, on van treure pit del descens dels delictes lleus (un 1,2%), però queda demostrat que els greus cada cop són més habituals. De fet, només en l’àmbit de furts lleus, quan Ada Colau va ser proclamada alcaldessa n’hi havia 95.109, i anys més tard n’hi ha ben bé 130.000, i pel que fa als robatoris amb violència han passat de 12.584 a 15.489.

TMB ha informat des de les seves xarxes, que els Mossos d’Esquadra estàn investigant el cas.

Relacionats