Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023
Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023

[Vídeo] Una dona aconsegueix que no li robin la bossa de mà després d’una esgarrifosa agressió al metro de Barcelona

|

- Publicitat -

Va passar el 31 de gener d’aquest any a l’estació de Navas del metro de Barcelona. Un lladre va intentar robar la bossa a una dona amb molta violència: arrossegant-la per terra i inclús donant cops de peu a la víctima per intentar que deixés anar la bossa. Al final, el lladre no va aconseguir el seu objectiu per la perseverança de la dona, que va mantenir la bossa agafada en tot moment fins que l’agressor va marxar corrent. Les càmeres de l’estació han captat tot el moment de l’agressió.

Publicitat

Segons dades dels Mossos d’Esquadra i la Guarida Urbana, els furts a la ciutat de Barcelona han baixat, però els robatoris amb violència i/o intimidació, és a dir el cas del metro, han augmentat fins al 20%. Això deixa en evidència les declaracions del PSC de Barcelona, on van treure pit del descens dels delictes lleus (un 1,2%), però queda demostrat que els greus cada cop són més habituals. De fet, només en l’àmbit de furts lleus, quan Ada Colau va ser proclamada alcaldessa n’hi havia 95.109, i anys més tard n’hi ha ben bé 130.000, i pel que fa als robatoris amb violència han passat de 12.584 a 15.489.

TMB ha informat des de les seves xarxes, que els Mossos d’Esquadra estàn investigant el cas.

Et pot interessar  ERC i comuns forcen un ple extraordinari a Barcelona perquè Sánchez faci efectiva la regulació de preus del lloguer
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió