Edició 1892

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 30 de setembre del 2023
Edició 1892

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 30 de setembre del 2023

[Vídeo] Un llastimós i tronat guàrdia civil jubilat dona la nota a un programa de cites espanyol

|

- Publicitat -

El programa espanyol First Dates de la cadena Cuatro ha donat grans moments humorístics per a l’entreteniment i gaudi de l’independentisme.

Publicitat

Des de catalans criticant Inés Arrimadas, mostres d’odi pel català, passant per un friqui cantant el trap de Puigdemont o un altre guàrdia civil i coordinador de Vox a Gavà. Però avui us parlem d’una de les parelles que ja s’ha fet viral a les xarxes: una xoni cinquantona amb un guàrdia civil jubilat llastimós, horripilant i tronat.

El benemèrit engalanat assegura que la seva mare és EspaÑa (sempre remarcant la enya ben fort) i que sempre que va a la capital espanyola va armat. De fet, explica que si hi ha un conflicte, diu a les seves amigues que s’apartin que ja intervindrà ell. A més, li regala una tassa de la Guardia Civil a la seva parella a cegues que porta escrita “Viva EspaÑa”.

Per acabar-ho d’adobar, explica amb orgull en comptes de pudor, que a la sala de casa seva hi ha un retrat ben gran del dictador sanguinari Francisco Franco. Malgrat que tot semblava que quadraria, ja que la parella que li presenten és una senyora que s’autoanomena de dretes i que es va tatuar una bandera d’EspaÑa al turmell quan va arribar a Barcelona en veure com eren els catalans, la relació no qualla perquè el guardia civilés tan carca i retrògrad que no li agrada que la dona vagi tatuada, fumi i begui vi.

 

Et pot interessar  Enrabiada de l'unionisme pel paper de Puigdemont en la negociació de la investidura 
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió