[Vídeo] U2 porta la lluita per la independència de Catalunya al seu concert de Berlín: "You the people have the power" La República
Dimarts, 15 d'Octubre de 2019 - Edició 446
La República

[Vídeo] U2 porta la lluita per la independència de Catalunya al seu concert de Berlín: “You the people have the power”

El grup U2 va actuar ahir a Berlín en un concert que, finalment, va haver de cancel·lar per la pèrdua de veu del cantant, Bono. Abans, però, la banda va […]

Marina Bou Cabero
Marina Bou Cabero 02/09/2018
Bono, en una imatge d'arxiu

El grup U2 va actuar ahir a Berlín en un concert que, finalment, va haver de cancel·lar per la pèrdua de veu del cantant, Bono. Abans, però, la banda va projectar en una pantalla un muntatge amb el discurs de Charles Chaplin a la pel·lícula ‘El gran dictador’ i imatges clau en la història de la humanitat.

En el moment en què l’actor pronuncia la part del monòleg amb les paraules “You the people have the power” (“vosaltres, la gent teniu el poder”) apareixen imatges d’una manifestació independentista a Catalunya, on es veu una gran quantitat de persones amb estelades i cartells per la llibertat dels presos polítics.

El grup irlandès ja havia anunciat que dedicaria la seva nova gira per Europa a reivindicar valors europeus com la democràcia o la llibertat.

Relacionats