Diumenge, 28 de novembre de 2021 - Edició 1221
La República

[Vídeo] Treballadors d’Ibercaja fan mofa dels clients estafats per la banca espanyola

La felicitació de les festes dels treballadors d’una sucursal d’Osca d’Ibercaja s’ha filtrat a les xarxes i no ha deixat indiferent a ningú. Deixant de banda les disfresses dels banquers […]

Redacció
Redacció 31/12/2018

La felicitació de les festes dels treballadors d’una sucursal d’Osca d’Ibercaja s’ha filtrat a les xarxes i no ha deixat indiferent a ningú. Deixant de banda les disfresses dels banquers i administratius que treballen a Ibercaja, amb perruques i ulleres de sol, tot el personal ha format part d’una performance pròpia d’un vídeo de paròdia que fa mofa i es burla de les peticions dels clients que, en molts casos, demanaven solucions a les estafes bancàries.

Entre els desitjos, els treballadors etziben “Que tots els clients que han demanat la ‘Clàusula Terra’ s’encongeixin mig metre i s’engreixin quinze quilos” o “desitjo que el 2019 tots els clients que reclamin comissions se’ls hi posi la llengua com una albergínia” entre altres improperis de mal gust cap als seus clients. A més, cal recordar que, molts d’ells han patit més d’un intent d’estafa per internet.