Dilluns, 18 d'octubre de 2021 - Edició 1180
La República

[Vídeo] Sodomitza un pollastre amb un carbassó gegant exclamant: “catalán independentista violado por el ano”

Des de La República defensem la llibertat de fer humor de tot el que es vulgui, sempre amb respecte. Discernir sobre aquesta línia sovint sol ser difícil, per això deixarem […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 30/08/2018

Des de La República defensem la llibertat de fer humor de tot el que es vulgui, sempre amb respecte. Discernir sobre aquesta línia sovint sol ser difícil, per això deixarem que el nostre lector jutgi per si mateix i tan sols exposarem els fets tal com són.

Una dona unionista (que traspua catalanofòbia desenfrenada) s’ha gravat a casa seva, suposadament la càmera és la seva filla, Marina. La podem veure a la cuina. La unionista té penjada a la paret una gran estanquera i anuncia que el seu restaurant, tot fent broma, es dirà “independentista violado por el ano”.

De fet, agafa un pollastre mort i desplomat, a punt per a cuinar, i amb un carabassó d’enormes proporcions el sodomitza. Mentre ho fa, la imatge és grotesca i pertorbadora, assegura que el cadàver d’au és un independentista: “Un catalán violado por el ano”.

Després agafa un cap de porc i assegura que és Carles Puigdemont, president a l’exili. En aquest cas, a part de demanar presó per a ell, li fa el que es coneix com un “deepthorat” que en argot pronogràfic vol dir “penetrar fins al fons una boca”.

Per acabar, explica que agafarà les caques del seu gos per a donar-les a l’actual president de Catalunya el qual no sap com es diu.

Aquí l’esperpèntic vídeo que pot ferir algunes sensibilitats.