Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

[Vídeo] Més amenaces de la dona que desitja que violin els independentistes: “soy capaz de coger una pistola, ir al Congreso y cargarme a quien haga falta”

Fa uns dies, des de ‘La República’, us mostràvem un vídeo d’una senyora que sodomitzava un pollastre desplomat amb un carabassó desitjant que violin els independentistes. També ho feia amb […]

Redacció
Redacció 01/09/2018
Una captura de pantalla del vídeo/ Twitter @Bernat_Castro

Fa uns dies, des de ‘La República’, us mostràvem un vídeo d’una senyora que sodomitzava un pollastre desplomat amb un carabassó desitjant que violin els independentistes. També ho feia amb una cara de porc, dient que era Carles Puigdemont, i assegurava que donaria per a menjar les caques del seu gos al president de Catalunya, Quim Torra, del qual no sabia el nom. Un vídeo que es va fer viral a la xarxa i pel qual vam poder fer el perfil d’aquesta persona: candidata del PP, seguidora de Ciudadanos, franquista i Guàrdia Civil.

Ara, la xarxa s’ha encarregat de viralitzar un altre vídeo del canal de Youtube de Luisa Garrido Gómez, on les amenaces pugen de to. “Soy capaz de coger una pistola, irme al Congreso y cargarme a quien haga falta”, diu en un vídeo que titula “Pedro Sánchez, ojalá pudiera arrancarte la cabeza”.

En les mateixes imatges, lamenta que el Guàrdia Civil Antonio Tejero no “se hubiera cargado a todo lo que había” al Congreso durant el cop d’Estat de 1981. “Pero hoy en día es peor. Ojalá venga otro Tejero, ojalá yo pueda coger un arma y cargármelos a todos”, afegeix per passar a difondre un discurs xenòfob antiimmigració. “Si os pensáis que los españoles nos vamos a quedar quietos, mientras seguís trayendo mierda a España […] antes doy mi vida”, diu. I segueix amb més barbaritats feixistes que no val la pena reproduir. Tota una mostra de l’odi de la ultradreta espanyola que cap polític ni mitjà de comunicació unionista condemnarà.