Dissabte, 24 d'octubre de 2020 - Edició 821
La República

[Vídeo] Lamentable vídeo d’un expilot espanyol de motos escopint als ‘Jordis’

Lamentable comportament d’un expilot espanyol de motos fent gal·la de la seva catalanofòbia. Luis Carlos Maurel ha gravat un vídeo -que, posteriorment, ha estat difós via xarxes socials- en què se’l veu […]

Marina Bou Cabero
Marina Bou Cabero 02/09/2018
Una captura de pantalla del vídeo/ Twitter @BistroDelmarva

Lamentable comportament d’un expilot espanyol de motos fent gal·la de la seva catalanofòbia. Luis Carlos Maurel ha gravat un vídeo -que, posteriorment, ha estat difós via xarxes socials- en què se’l veu mofant-se dels presos polítics catalans.

“Perquè veieu que netegem la muntanya, recollim aquesta merda i la tirem”, diu mentre arruga una bandera que demana la llibertat de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. Un cop la tira a la paperera, hi escup a sobre.

Unes imatges que l’empresa d’automoció catalana Galfer Brakes, de la qual és empleat Maurel, ha “lamentat profundament” per assegurar-ne ser “aliena”. “Prendrem les mesures corresponents”, han dit. Posteriorment, han publicat un vídeo del pilot demanant disculpes  i excusant-se en el fet que el vídeo pertanyia a l’àmbit privat i no volia que es difongués.

Relacionats