Dijous, 24 d'Octubre de 2019 - Edició 455
La República

[Vídeo] La vergonyosa mostra de nacionalisme ranci i xenofòbia dels votants de VOX que celebra Santiago Abascal

La xarxa ha viralitzat una conversa entre tres homes que s’autoproclamen votants de VOX -“voy a votar, si Dios quiere y no pasa nada, a VOX”, diu un d’ells mentre […]

Redacció
Redacció 19/11/2018
Una captura de pantalla del vídeo/ Twitter @Santi_ABASCAL

La xarxa ha viralitzat una conversa entre tres homes que s’autoproclamen votants de VOX -“voy a votar, si Dios quiere y no pasa nada, a VOX”, diu un d’ells mentre els altres confirmen que també fan costat als ultradretans- plena de nacionalisme espanyolista del més ranci barrejat amb xenofòbia.

Al principi, parlen de la necessitat d’un “tío duro” perquè “hay gamberrismo”. Comenten l’acció reivindicativa d’Arran (que va pintar la casa del jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarena), i recorden amb nostàlgia els magistrats ‘de antes’. “Tenia que ir la Legión a Barcelona y se ha terminado la música”, afegeix un d’ells per acabar admetent amb un “eso las noticias, yo no…” que nodreix el seu discurs simplement d’allò que li arriba de la premsa espanyolista. Un altre home continua lloant a VOX perquè “por lo menos defiende la unidad de España”. “La unidad, la bandera i las fronteras… I el inmigrante que no está aquí bien a su país”, replica el company.

Tot plegat, un vergonyós vídeo que el mateix líder de VOX, Santiago Abascal, ha celebrat via Twitter. “Me llega por todos lados este vídeo viral desde ayer. La España Viva, la España sencilla, lo tiene claro. Puro sentido común”, ha escrit.

Relacionats