Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

[Vídeo] La unionista que desitjava violacions pels independentistes, indignada perquè li diguin franquista mentre canta el ‘Cara al Sol’

Es va fer famosa a la xarxa aquest agost, quan va publicar un vídeo sodomitzant un pollastre amb un carbassó gegant mentre exclamava “catalán independentista violado por el ano”. En […]

Redacció
Redacció 31/12/2018

Es va fer famosa a la xarxa aquest agost, quan va publicar un vídeo sodomitzant un pollastre amb un carbassó gegant mentre exclamava “catalán independentista violado por el ano”. En una cuina on lluïa una gran bandera espanyola, Luisa Garrido Gómez mostrava sense complexos la seva catalanofòbia mentre -posteriorment- penetrava un porc per la boca assegurant que era el president a l’exili, Carles Puigdemont, i deia que donaria a menjar les caques del seu gos al president de la Generalitat, Quim Torra.

Arran d’aquest vídeo, va sortir a la llum que la dona -que viu al País Valencià- es va presentar a unes eleccions municipals pel Partit Popular ara fa 11 anys i que en va sortir desencantada per trobar els populars massa tous en algunes de les seves postures. De fet, és ben coneguda la seva simpatia per la ultradreta (a les xarxes socials demostra el seu acostament a Ciudadanos i VOX) i la figura del dictador Francisco Franco; així com per la policia espanyola i la Guàrdia Civil.

Doncs bé, Luisa Garrido Gómez ha tornat per la porta gran: cantant el ‘Cara al sol’ i fent la salutació romana. Plena de ràbia, etziba un “amo a Franco, amo a España, amo a mi país” per posteriorment indignar-se perquè alguns li diuen “feixista” i franquista. I acaba el vídeo lloant VOX i vaticinant un Gobierno de la ultradreta que acabi amb tot.