Dimecres, 21 d'abril de 2021 - Edició 1000
La República

[Vídeo] La temeritat d’uns guàrdies civils conduint a tota velocitat per un pàrquing de comisaria: “¡A qué nos damos!”

Avui us expliquem una nova mostra de la manca de professionalitat i rigorositat de la Guardia Civil. El cos de seguretat espanyol acumula imatges, notícies i casos que degraden la […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 26/10/2018

Avui us expliquem una nova mostra de la manca de professionalitat i rigorositat de la Guardia Civil. El cos de seguretat espanyol acumula imatges, notícies i casos que degraden la seva imatge. Avui us mostrem un vídeo on es pot veure dos agents de la benemèrita fent una autèntica cursa a tota velocitat sortint d’un pàrquing d’una de les seves comissaries.

Així ho explica el portal Newtral, qui especifica, a més, que un dels dos agents és “capità” de la Guardia Civil. Els agents, que es graven ells mateixos, fan broma per la velocitat amb la que es desplacen pel pàrquing “”¡A qué nos damos una hostia!” o “estoy ya empieza a oler” segurament en referència al contacte extrem dels pneumàtics amb el terra o al motor pel desgast de les accelerades i frenades. A més, a l’inici del vídeo es veu com un cotxe que va a la velocitat adequada “nos ha cortado el rollo” i tornen a baixar un pis per a no tenir ningú que els faci anar lents i ho fan entre una rialla inquietant.