Dimarts, 24 de novembre de 2020 - Edició 852
La República

[Vídeo] La connexió en directe d’Antena3 a Sant Andreu de la Barca que Susanna Griso haugés volgut esborrar

Una vegada més, la realitat ha superat la ficció. En aquest cas la que s’inventa la caverna mediàtica espanyola als serveis dels tentacles de l’Estat. L’intent de fer creure a […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 13/09/2018

Una vegada més, la realitat ha superat la ficció. En aquest cas la que s’inventa la caverna mediàtica espanyola als serveis dels tentacles de l’Estat. L’intent de fer creure a l’opinió pública que hi ha crispació i una Catalunya dividida ha quedat estroncat avui en directe a Antena3 quan el programa de Susanna Griso, Espejo Público, connectava per parlar en directe amb una mare de l’escola de Sant Andreu de la Barca.

El motiu de la connexió no era el primer dia d’escola, sinó furgar i ficar el dit a la llaga sobre el cas dels professors denunciats pels pares de guàrdies civils després de l’1-O.

Però la mare d’un dels alumnes del centre dona tota una lliçó i un bany de realitat al reporter de la cadena espanyola. Assegura que no tots els professors imputats s’ho mereixen i que se n’ha fet un gra massa de tot plegat i fins i tot denuncia la publicació de les fotos dels professors per part de la premsa espanyola. Allò que en català no correcte s’anomena “un zasca com una catedral”. Aquí el vídeo:

>

Relacionats