Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023
Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023

VÍDEO | Jordi Puigneró sent una cançó de ZOO a un restaurant de Xile… i la seva filla reacciona

|

- Publicitat -

El que va ser vicepresident de la Generalitat de Catalunya i conseller de Polítiques Digitals i Territori està de vacances per l’Amèrica del Sud. El viatge que va començar a principis de març, l’ha dut per diversos països, com ara el Perú, Bolívia i Xile.

Publicitat

El polític està relatant a temps real el seu viatge en parella, penjant-ne fotografies a l’instagram i a Twitter. Així, vam poder saber que s’havia trobat Cacaolat en un supermercat de Bolívia, que hi ha una estelada al Salar d’Uyuni de Bolívia o que el Barça sortia a les portades dels diaris esportius llatinoamericans.

 

 

 

 

 

 

 

 

La darrera anècdota del viatge de Puigneró té a veure amb la música. En un restaurant de Xile, després de fer 40 quilòmetres pel desert d’Atacama, Puigneró i la seva parella es van trobar que sonava pel fil musical una cançó mítica dels valencians Zoo: Tobogan. No van poder evitar ballar mentre menjaven uns entrepans.

 

Tot i així, aquest “post” no ha estat del gust de la seva filla Laia: “prou, deixa de penjar aquestes coses”, ha exigit al seu pare. Ell s’ha limitat a respondre amb una emoticona, la qual cosa ha despertat la indignació de la filla: “ostia papa”

Et pot interessar  Jo Nesbø serà el cap de cartell de VLC Negra, el festival de novel·la negra de València

 

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió