Dissabte, 27 de novembre de 2021 - Edició 1220
La República

[Vídeo] El coordinador de Vox a Gavà fa el ridícul a First Dates, un programa de cites a cegues espanyol

Qui voldria estar amb un individu així? Coordinador VOX Gavà, Santiago Contreras, va intentar trobar parella al programa de cites a cegues de la cadena espanyola Cuatro, ‘First Dates’. El […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 07/11/2018
Santiago Contreras, Vox Gavà

Qui voldria estar amb un individu així? Coordinador VOX Gavà, Santiago Contreras, va intentar trobar parella al programa de cites a cegues de la cadena espanyola Cuatro, ‘First Dates’.

El nacionalista radical espanyol i d’ultradreta va demostrar a tota Espanya el seu tarannà repressiu i vehement. Com era d’esperar, la noia que va haver de passar el mal tràngol de suportar-lo durant tota la cita, el va rebutjar. I és que a mig sopar, Contreras va burlar-se d’una parella gai “mira, unos maricones”, diu en veure’ls. Després, afirma que un cop va anar a la discoteca LGTBI de Barcelona, Arena, i que no va poder suportar-ho. Fins i tot va arribar a dir que “es prohibeixen els toros però les festes gais les deixen seguir”.

Contreras també ha demostrat la mena de persona indesitjable que és al seu perfil de Twitter on ha lloat al torero falangista Juan José Padilla, la llibreria filonazi Europa, va demanar que Franco s’enterrés a la Sagrada Família i que s’eixugaria el cul amb una propaganda d’Esquerra. Fins i tot, ha demostrat el seu nivell intel·lectual escrivint el verb encertar en castellà amb ‘h’: “gracias a todos los uqe habeis hacertado”.