Edició 1766

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de maig del 2023
Edició 1766

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de maig del 2023

[Vídeo] David Bisbal fa el ridícul entonant suat l’himne d’Espanya

|

- Publicitat -

David Bisbal és un cantant espanyol que es va fer famós per ser un dels concursants del primer programa de caça-talents ‘Operación Triunfo’ i que és més conegut per la seva mitja volta amb puntada de peu voladora que no pas per les seves cançons. Resulta que un cant seu s’ha fet viral a les xarxes però no pas per la qualitat sinó per la grotesca situació.

Publicitat

La peça és un vídeo gravat per ell mateix xop i tot suat, suposem que després de fer alguna activitat d’alt rendiment, on entona l’himne d’Espanya a cappella i a crit pelat. A diferència d’altres artistes casposos com Joaquín Sabina o Marta Sánchez, Bisbal no s’atreveix a posar lletra a l’himne espanyol i, per tant, deixa caure un “Na, na, na, na, nananananananana…”. Afortunadament, però, no usa la síl·laba ‘lo’ que és la que se sol entonar als estadis de futbol i que encara hagués fet més burlesca la situació.

El més inquietant de tot, però, és el gir de coll final que dedica a càmera amb la conseqüent clicada d’ull més propi d’un seductor passat de voltes que d’un cantant tot just abans d’acabar el vídeo. Imperdible:

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió