Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

[Vídeo] Aquesta és la sorprenent reacció dels assistents a la Diada quan un unionista fa sonar l’himne espanyol en mig del silenci

A les 17 hores d’aquest dimarts, la Diagonal de Barcelona guardava quatre minuts de silenci per donar pas a l’espectacular onada sonora que va protagonitzar la manifestació de la Diada […]

Redacció
Redacció 12/09/2018
Manifestació a l'avinguda Diagonal de Barcelona en motiu de la Diada Nacional de Catalunya

A les 17 hores d’aquest dimarts, la Diagonal de Barcelona guardava quatre minuts de silenci per donar pas a l’espectacular onada sonora que va protagonitzar la manifestació de la Diada per la República Catalana. Doncs, durant aquests quatre minuts, algun unionista va voler boicotejar-los fent sonar l’himne d’Espanya des d’un balcó.

Però el republicanisme no va cedir a les provocacions i, en lloc de respondre increpant-lo, la majoria de manifestants van reaccionar amb riures i algun tímid crit d’independència.

Més provocacions sense resposta

Una altra provocació unionista que no va rebre cap mena de resposta violenta de l’independentisme va ser la d’una dona que es passejava amb una bandera espanyola increpant i insultant els manifestants. Fins i tot arriba a agredir físicament la persona que la grava amb el mòbil, però cap dels concentrats per la Diada reacciona amb agressivitat. A la manifestació, també hi havia un home amb una bandera de Tabàrnia que -segons alguns testimonis- buscava problemes, però els republicans l’han ignorat.