Dilluns, 19 d'octubre de 2020 - Edició 816
La República

Valtonyc se solidaritza amb Dani Mateo i diu que “es neteja la merda del cul” amb una estanquera

La mocada de l’humorista català Dani Mateo amb la bandera espanyola en un gag del programa espanyol El Intermedio de la Sexta segueix portant cua. Primer de tot, fins a […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 07/11/2018
El raper Valtònyc, exiliat a Bèlgica

La mocada de l’humorista català Dani Mateo amb la bandera espanyola en un gag del programa espanyol El Intermedio de la Sexta segueix portant cua. Primer de tot, fins a quatre marques nacionalistes espanyoles van rescindir les seves col·laboracions amb el programa, després amenaces i insults al mateix Dani Matero i a la seva família i parella. Més tard, Toni Soler va fer el mateix amb una senyera al programa ‘Està passant’ de TV3. L’últim a dir la seva ha estat el raper mallorquí Valtonyc exiliat a Brussel·les després de ser condemnat per la justícia espanyola per les lletres de les seves cançons.

Josep Miquel Arenas Beltran ha volgut mostrar la seva solidaritat amb l’humorista perseguit pel nacionalisme espanyol amb un contundent tuit fidel al seu estil irreverent i provocador. Valtonyc ha escrit el següent: “Solidaritat amb Dani Mateo. Si vols enviar-me draps d’aquests, em netejaré els mocs, la suor de les aixelles i la merda del cul. Si no hi ha banderes suficients, em serveix una foto de la família Reial, la Constitución o una pedra de El Valle de los Caídos, que jo sóc home del camp”.

Relacionats