Divendres, 27 de novembre de 2020 - Edició 855
La República

Una víctima de la violència unionista destapa l’intent d’inculpar un independentista de la seva agressió

Recentment, corre per les xarxes socials un vídeo amb què l’unionisme està intentant acusar un independentista d’agredir una dona a Sant Cugat en la manifestació espanyolista que va tenir lloc […]

Redacció
Redacció 18/09/2018
Una captura de pantalla del vídeo/ Twitter @GuajeSalvaje

Recentment, corre per les xarxes socials un vídeo amb què l’unionisme està intentant acusar un independentista d’agredir una dona a Sant Cugat en la manifestació espanyolista que va tenir lloc aquest diumenge durant la visita del president de la Generalitat, Quim Torra, al municipi.

Doncs bé, ‘Tot Sant Cugat’ ha parlat amb la dona i el seu marit i ambdós han desmentit aquesta història. Segons han explicat a la periodista Àgata Guinó, la parella tornava cap a casa quan un manifestant unionista va empènyer l’home amb l’estelada i la samarreta verda que apareix al vídeo, cosa que va provocar que aquest caigués a sobre de la dona deixant-la inconscient. Després d’això, segons el testimoni dels afectats, l’home que sense voler va caure sobre la dona es va preocupar pel seu estat mentre els manifestants unionistes l’insultaven i volien fer-lo passar per agressor i a la dona per una de les persones concentrades en la manifestació espanyolista. La parella ha assegurat a ‘Tot Sant Cugat’ que la dona denunciarà els fets als Mossos d’Esquadra.

Relacionats